Trouwen doe je, als het goed is, maar een keer. En dan moet alles dus helemaal kloppen. Zeker de foto’s. Je hebt zelf vast al wel nagedacht over de ideale bruidsfoto’s. Ik denk graag met je mee. En lever precies dat, waar jij blij van wordt. Een mooie complete huwelijksreportage. En als bij oplevering blijkt dat je een foto liever net anders wilt, of je wilt graag wat extra foto’s in de reportage opnemen, dan lever ik je die service graag. Geen uurtje factuurtje, extra kosten voor extra foto’s. Gewoon, voor de vooraf afgesproken prijs een reportage waar jij tevreden over bent. Op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie in de omgeving van Haarlem, en je wilt kennismaken? Leuk. Neem direct contact met me op.

trouwreportage

Kennismaken

Vrijblijvend kennismaken. Dat is een mooie eerste stap. Op basis van jullie wensen en ideeën bereid ik het gesprek voor. Ik kom graag bij jullie langs, maar een afspraak op locatie is ook mogelijk. Vanuit jullie wensen en mijn ervaring kan ik goed laten zien wat ik voor jullie kan betekenen. Ook op basis van voorbeeldfoto’s. Enthousiast? Dan doe ik jullie graag een voorstel.

Klik op de button voor voorbeelden van
Huwelijksfoto’s

Bruiloft

Op jullie trouwdag sta ik tot jullie dienst. Heb je leuke ideeën, of wensen, dan gaan we daar samen mee aan de slag. Natuurlijk zal ik vanuit mijn eigen ervaring als huwelijksfotograaf richting geven aan de fotografie. Mijn rol vervul ik zoveel mogelijk vanuit de achtergrond. Gedurende de dag zorg ik voor eigen vervoer. Ben ik ook direct net iets eerder op locatie dan jullie, zodat ik jullie aankomst steeds weer goed kan vastleggen.

De foto’s

Twee weken na jullie bruiloft lever ik de reportage op. Dat houdt in dat ik de reportage digitaal aan jullie overdraag, in zeer hoge resolutie. Een gemiddelde reportage bestaat uit 150 – 200 foto’s, afhankelijk van de lengte van de dag. Daarnaast lever ik alle foto’s in lage resolutie aan, leuk om te gebruiken op Facebook of Twitter. Kun je de foto’s snel en gemakkelijk delen met vrienden en familie. Wil je graag een album? Ook dat kan. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on Twitter

Facebook